Hoppa till huvudinnehåll
Mestro Hero

Mestro

Mestro är en molnbaserad tjänst för energiuppföljning som hjälper fastighetsägare att spara tid, pengar och energi. Framtidens fastighetsförvaltning ställer allt högre krav på hållbara fastigheter och tillsammans med Mestro får man som fastighetsägare kontroll över sin energianvändning.
trappa ljus

Utmaning

Mestro är anpassat för kommersiella och kommunala fastighetsägare och större varumärken som vill bli än mer hållbara. Mestro är ett av få alternativ av energiuppföljningssystem på marknaden, där mycket av marknadsföring och försäljning går ut på att utbilda potentiella kunder i vad ett energiuppföljningssystem innebär för miljö och plånbok. 

bil natt

Lösning

Tillsammans med tion digital identifierades vilka beröringspunkter som är mest aktuella för att nå ut till målgruppen, samt vilka digitala kanaler som bär affären bäst framåt. Genom att belysa de viktigaste nyckeltalen kan vi nu snabbare få till beslut och förbättringsåtgärder inom utvalda marknadsaktiviteter.

Inriktningar som aktiveras och optimeras löpande för att ge Mestro starkare marknadskännedom och nya leads är: 

 • Sökordsoptimering (SEO) & sökordsannonsering (SEA)
 • Löpande organisk & köpt närvaro på LinkedIn & Facebook
  • Nyhetsbrev
  • Artiklar & inlägg
  • Trafikdrivande annonsering (SMM)
  • Lead gen annonsering (SMM)
  • Prospektering (SMM)
  • Display annonsering genom IP styrning & 3:e parts styrning

Vi på Mestro är oerhört nöjda med leveransen och det stöd som tion digital ger. Efter att ha testat en konkurrent inom branschen där samarbetet inte lyckades var vi väldigt noga med att hamna rätt denna gång. Och det har vi verkligen gjort! Genom månatliga avstämningar sätts strategi, vilken också kompletteras med snabba ad hoc-kampanjer, bara ett mail eller slack-meddelande bort. Att kunna jobba både strategiskt och nära verkligheten är oerhört viktigt för oss som är ett litet team och här tycker vi att tion digital verkligen levererar och många gånger överträffar förväntningarna.

Kristoffer Paldeakl, CMO & Head of IRMestro